13 reaktioner till “Klotterplank Januari 22”

 1. Hej!

  Nu är isen på Norrsjön plogad igen. Från badplatsen till Braxudden. Blir det kallt imorgon lördag, som prognosen visar, så borde det gå att åka långfärdsskridskor. Vill vädja till alla fyrhjulings- bil- och skoteråkare att inte åka i det plogade spåret. Det blir så väldigt mycket svårare att ploga spåret när det åkt fordon i det. Tack!

 2. Hej hej alla vuxna och föräldrar i Löa. jag har tyvärr upptäckt att det fortfarande körs skoter på åkrar som jag odlar Höstraps på. Kan ni vara så snälla och informera era barn eller andra som inte vet vad allemansrätten innebär.
  det är förbjudet att framföra motorfordon på annans mark utan markägares/ arrendators tillstånd. det jag försöker odla är väldigt känsligt och lönsamheten för svenskt jordbruk är dålig redan som det är, utan att man behöver få grödor förstörda av andra människor.
  mvh Anders Persson Korsbacken Västra Löa

  1. varsågod -:) just nu känns läget lite tungt för alla oss lantbrukare pga ökade kostnader på både drivmedel,gödning o utsäde och foder. men jag tror alla vill ha ett öppet och brukat landskap även i framtiden? så om ni kan och vill så får ni gärna stötta svenskt lantbruk när ni handlar mat i affären.
   mvh Anders Persson

 3. MÅNADSMÖTE MED LÖA SK
  24 JANUARI INSTÄLLT P.G.A COVID

  NÄSTA MÖTE 21 FEBRUARI I KLUBBLOKALEN
  KL 17,30

 4. ” kommentar Flyttad från klotterplank dec”
  Blogred

  Någon som vet varför inte gatubelysningen lyser mellan Löa hyttan och kafé på kvällarna? Är elen för dyr ?

 5. Året runt Stuga 2 rum o kök i Vasselhyttan
  Uthyres
  Kallhyra 5000kr/ månad

  Nedanstående kan även det hyras ut

  Stort garage/verkstad
  Snickeri

  Kontakta Johnny N
  Tele 070 2118366

Kommentarer inaktiverade.