9 reaktioner till “Klotterplank Jan 2024”

 1. Nu börjar jag bli trött på det här! Åk hur mycket skoter om ni vill, men kör gärna civiliserat genom byn ber jag er vänligen! Tänk snälla, det är BARN som ligger och sover!!!!! Det ekar rätt illa mellan husen här och speciellt från plan och paddelhallen när ni genar där. Jag hade kunnat ta detta personligen med er men har ingen aning om vilka ni är. Tack och hej.

 2. Nu har vi flertalet gånger upptäckt att någon/några plockar bort våra planscher med Östen med Resten vid bygdegården. Det är reklam som vi satt upp för deras tillställning i april. Först tänkte vi att den första kunde blåst ner men såg fotspår i snön nedanför när vi satte upp en ny. Nu har 3 stycken till plockats ner och det börjar bli tröttsamt då vi inte har så många och det kostar pengar att få nya!! Det är tröttsamt när saker inte får vara ifred när det anordnas saker för byn.

 3. Hej på er bybor och utsocknes!

  Jag vill meddela att jag har pratat med Håkan, VD på Dalviks kvarn ang macken som fungerar dåligt!

  Han låter meddela att dom funnit felet och att pumpen kommer åtgärdas direkt delarna har kommit.
  Han tar problemet på allvar och tycker det känns viktigt att få detta åtgärdat så snart det är möjligt!

  Hälsar Emma Elvenäs, Hyttnäs Östra Löa.

  1. Hejsan! Nu har även jag haft kontakt med Håkan via mail angående pumpen på dalvik. Så jag ska få svar av honom imorgon (onsdag 31/1) em om när pumpen beräknas vara i full funktion igen.

   1. Enligt mail från Håkan nu på morgonen ska reservdelen komma idag och sen borde det inte ta så lång tid. Bad om att han ska hålla mig uppdaterad så lägger ut när han skickar mer info!

 4. Rapport från dagens världscuptävling i Speedski från franska Vars:
  Mathilda Persson knep en bronsmedalj i S1 klassen med ett nytt personligt rekord på 212,110km/h. Hon är därmed 5:e snabbaste Svenska dam genom tiderna.
  Ny tävling imorgon med nya möjligheter!

 5. Löa Skola saknar spårsläden.
  Har någon lånat den så vill vi gärna att man ställer tillbaks den snarast. Vi planerar för Barnens Vasalopps och behöver dra spår inför detta.
  Tack på förhand!

Kommentarer inaktiverade.