5 reaktioner till “Klotterplank Aug 22”

 1. Datum för årets provfiske är: 5-7/8, 19-21/8 , 2-4/9. Iläggning tidigast 17.00 på fredagen och upptagning senast 10.00 på söndagen. Max 25 burar oavsett antal fiskerätter. Minimimått 10 cm. Anmäl antal uppfångade kräftor till : bo.aronsson@telia.com. Fisketillsyningsmännen äger rätt att beslagta omärkta burar, burar som ligger i vid fel tid och även de burar som överstiger 25. Ta hänsyn till varandra och ha en trevlig fiskehelg! / Löa fiskevårdsområde

 2. Krondill och grönsaker!
  Gröna Ånäs säljer färska, nyplockade grönsaker nu på lördag den 6 aug kl. 10:00 – 12:00 på gården.
  Tomater av olika slag och storlekar, sockerärtor, mangold, svartkål, grönkål, fänkål, rödbetor och krondill. Kanske något annat gott också som hinner mogna fram=)
  Varmt välkomna!
  (Ta gärna med egen kasse att bära i).

 3. Hej på er Löingar.
  Snälla hjälp oss finna vår familjemedlem Blackie. Han är en svartvit fin katt som vi nu saknat en vecka. Vi mottager tacksamt alla tips vi kan få dygnet runt. Hittelön till den som hjälper oss återfå Blackie.
  Tack på förhand.
  Emma Siewert 070-4989975
  Samuelsdal (ovanför Dalviks)

 4. LÖIADEN
  5-kamp för alla åldrar på Löa IP
  Lördagen den 27 augusti kl 13
  anmälan från kl 12
  Välkomna att delta
  Löa SK

 5. 3 september Kl 11 hålls det en kaninhoppartävling hemma hos oss(Östra Löa 127) av Örebro Läns Kaninhoppare. Detta är något roligt att titta på för både gamla och unga.
  Det kommer finnas chans till att vara med att tävla med egen kanin till en avgift till ÖLKH. Man kan även få möjlighet att pröva på kaninhoppning med antingen egen kanin eller låna en.
  Det kommer säljas Hamburgare osv. (Vinst kommer skänkas till skolgård/utegård för skolan & Trollebos elever och barn.) Parkering på Sportklubbens åker.

  Välkomna!!!
  Sara Melin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.