Klotterplank Juni 24

Forum för Diverse Debatt Hälsningar Annonser & Byhistorier
Skriv ditt inlägg som en ”kommentar” nedan, så kan andra ta del av uppgifterna

Publicerat av

loabloggen

Bloggen startade 2006 - och lever sedan dess tack vare alla ”bloggande” Löabor!

8 reaktioner till “Klotterplank Juni 24”

 1. Kräftfisket
  Ett fortsatt provfiske efter signalkräftor kommer även i år att genomföras efter de regler och bestämmelser som styrelsen tidigare har beslutat.
  Tidpunkter för provfisket:
  2–4 augusti
  16–18 augusti
  30 augusti -1 september
  Vid frågor kontakta:
  Lars Larsson 070-5139647
  Sixten Sandström 076-3402932
  Susanne Forsberg 070-4731727

 2. Upphittad grön Deerhuter jacka stl XL/ XXL på riksvägen. Nån som saknar?
  Kontaka mig isf 072-2029601.
  För bild kolla FB, Anders Arena Multihall Löa.

 3. Det finns en ideell grundlig planering av Midsommarfirande på dansbanan men även i år verkar det svårt att få någon vilja spela stämningsfull musik (fritt fram om man vill anmäla sig). Jag väntar på svar. Jag hoppas att vi en dag kan få till ett klassiskt midsommarfirande i Löa också med allt vad det innebär. Konkuransen är stor.

  Då en del föräldrar från byn undrar hur det blir och jag själv känner att nånting måste ju annordnas..
  Så för barnens skull tycker jag vi skapar en fin midsommarstång och klär den och dansar den klassiska ringdans tillsammans. Då vi och dom flesta ska iväg under dagen så träffas vi från kl 11(förslaget om en timma senare kom förra året). Jag bjuder alla barnen på glass efter dansen. Plocka gärna blommor och ta med.
  Vi ses på dansbanan vid bygdegården, Midsommarafton kl 11.
  Mvh Sara

 4. Flaggar för Årets Båtkarneval som år av stapeln lördag den 27/7. Start 17,00. Anmälningar på gamla bron från 16,00. För att få detta evenemang att faktiskt bli av så söker vi fler som är intresserade av att delta med stationer eller att hjälpa Helena med diverse saker som ska fixas innan och under karnevalen. Tex fixa skyltar till stationerna, admin på bron under kvällen etc. Hör av er!
  aericsson@hotmail.com

 5. Tack till Löa Hembygdsförening och Stina, Susanne och Line som gör ett bra jobb med Löa-Bladet, all heder till er. Så roligt och intressant att läsa.

 6. Nu finns bollracelotterna till försäljning på Dalviks kvarn! Begränsat antal lotter, så skynda att fynda så ses vi vid kvarndammen lördagen d.6/7 !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *