10 reaktioner till “Klotterplank”

 1. Löa Fiskevårdsområde håller årsmöte
  Söndag d.2/4 kl.11.00 i Löa Bygdegård
  efter sedvanliga mötesförhandlingar bjuds det på kaffe och tårta
  Välkomna!

 2. Kom och fira Valborgsmässoafton på Hyttbacken 30/4 kl 18. Det kommer som vanligt finnas lotteri, fika, kaffe, dricka, korv m. bröd m.m. Självklart blir det även ett tårtlotteri! Välkomna! /Löa Bygdegårdsförening

 3. Styrelsen i Löa VVO kallar delägare och medlemmar till årsstämma för Löa viltvårdsområde.

  Plats: Löa bygdegård
  Datum: 14 maj 2023
  Tid: 10:00

  Årsstämman 2022 gav styrelsen i uppgift att hålla en årsstämma våren 2023. Detta för att kunna informera och ta in förslag och synpunkter från markägare vid framtagande av den nya älgskötselplanen.

  Väl Mött!

  /Styrelsen I Löa VVO

 4. Även i år söker jag äppelpinnar till kaninerna. Hojta till så hämtar jag. 🙂 0727013699 /Sara

 5. Löa SK söker
  feriejobbare till Minigolfen
  Helger f.o.m 3 juni t.o.m 6 augusti
  Arbetstid kl 12-18
  Är du intresserad hör av dig till 070-538 17 03
  Anders Ericsson

 6. Godmorgon. Som många av er har sett så är man på gång med att bygga ut fibernätet här i Löa. Jag är själv markägare men har inte fått någon som helst information om och hur man tänkt utföra ledningsdragningen.
  både som fastighetsägare och lantbrukare har jag rättigheter som skall beaktas av den som gör intrång.
  Man har rätt att neka intrång så länge det inte finns en ”ledningsrätt” alltså du som fastighetsägare behöver INTE skriva på något avtal som ger entreprenören rätt att utföra något som helst intrång på din fastighet.
  När det gäller uppdraget att bygga ut fibernätet så finns det inga färdiga regler som talar om vart och hur entreprenören skall lägga kanalisationen utan entreprenörerna vill ju av förklarliga skäl gå kortaste vägen. Jag blev personligt drabbad när ”Stadsnät” grävde ner fiber över mark som jag arrenderar av Carl-Gösta Ardesjö. Entreprenören grävde sönder stora delar av dräneringen på Kanan och det fick till följd att en stor del av åkern blev obrukbar under flera år. Det va först efter lång tid som kommunen tog sitt ansvar och åtgärdade dräneringen och även betalade ut ersättning för förlorad skörd.
  Med detta sagt så vill jag på inget sätt neka er som vill få fiber till era fastigheter. Det jag vill få sagt är att man kan gräva på så sätt att vi fastighetsägare blir så lite negativt påverkade som möjligt.
  Om någon av er har frågor ang fiber utbyggnaden så finns en kvinna på kommunen som heter Martina Björk och hon kan förhoppningsvis svara på era frågor.

  Anders Persson
  Korsbacken
  anders.loa@hotmail.com
  0702861180

 7. Hej
  Är det någon som tappat ett par solglasögon efter vita stigen så har vi dom hemma
  Ring 0733301621

 8. Nedtagning av Ishockeysargen och uppsättning av tennisnäten söndagen den 23 april kl 10. Kom o gör en insats

Kommentarer inaktiverade.